O Zubak Grupi

Zubak Grupa, vodeća domaća grupacija u prodaji i održavanju motornih vozila, okrunjena s više od 40 godina iskustva na tržištu.

Naše su korporativne vrijednosti način života, baza za donošenje poslovnih odluka, mjerilo uspjeha i kvalitete rada, obećanje koje smo dali kupcima i partnerima te naravno, našim zaposlenicima. Zubak Grupa trenutno zapošljava više od 600 zaposlenika, kojima omogućujemo profesionalni razvoj, napredovanje u karijeri te kvalitetan timski rad.

Svaki put najbolji
Što god radili dajemo sve od sebe kako bi napravili i više od traženog. Svaki zaposlenik teži biti najbolji u svom području, neprestano se obrazuje, raste i trudi napraviti bolje, više, brže. Cijenimo trud i motivaciju.

Neprestano u pokretu
Radoholičari smo. Najviše nas ispunjava kada možemo u miru raditi svoj posao, pomoći kolegama i surađivati s drugim odjelima naše tvrtke. Cijenimo vrijedne radnike, jer smo i sami takvi.

Uvijek inovativni
Uvijek i svugdje promišljamo kako unaprijediti, bolje riješiti ili efikasnije obaviti ono što radimo. Inovacija nas pokreće i motivira. Potičemo je i očekujemo od svakog djelatnika. Cijenimo dobre ideje, a još više njihovu kvalitetnu izvedbu.

Potpuno pošteni i transparentni
Uvijek smo iskreni, otvoreni i krajnje korektni u odnosu s partnerima i kupcima. Uvažavamo njihovo mišljenje i brinemo se o njihovom zadovoljstvu. Naša partnerstva i poslovni odnosi zato traju dugo i postaju sve bolji iz dana u dan.